Évkezdés

Kedves "újdonsült" és "régi" ovis Szülők!
 
Tisztelettel köszöntök mindenkit!
 
Óvodánk örömmel és bizakodóan várja az új gyerkőcöket! 
A termekben az utolsó takarítási müveleteket végzik a takarítónők, az udvar felújítása pedig 
a Castor Pollux s.r.o és Vepi s.r.o. cégekre volt bízva, hogy szeptember 3-ra minden készen álljon a gyermekekek fogadására!
 
Szeptember 3-án 6.15 kor nyit az óvoda és 17.00 órakor zárunk. Ez minden munkanapra érvényes!
 
Elsősorban  azokat a Szülőket szólítanám meg, akiknek gyermekei  még nem jártak óvodába, tehát még csak most először lesznek  közösségben. Kérném, hogy mindenképp csak délelőttre hagyják gyermeküket az első héten az oviban. Az ebéd  11.00 órakor lesz, tehát olyan 11.15-11.20 körül lehet értük jönni. Az egész napi óvodai tartózkodás nagyon hosszú lenne még a gyermekeknek, elfáradnak. Minden szülőre van telefonszám, ha a gyermek még délig sem bírná, tehát nagyon sírna, akkor biztos felhivjuk Önöket!
 
A lista a kezdéshez:
- papucs
- váltás ruha, lehet akár több is a szekrénykébe betéve zacskóba vagy táskába (abban az esetben,ha kiöntik magukra vagy egymásra a teát, leeszik magukat, vagy netán bepisilnek…)
- sültös sapka vagy kalap az udvarra
Az alváshoz: pizsama, kisvánkos (aki vánkoskán alszik), őszre-télre zokni is pizsama mellé. A többi dolgot mi biztosítjuk.
A pizsamát minden pénteken hazaviszik majd kimosni. Ha a gyermek bepisil alvás közben, a lepedőt és a takarót is hazaküldjük kimosni. Különben a párnahuzatokat, törölközőket  a szomszéd óvoda mosodájában mosatjuk. A mosást a Szülői Szövetség téríti.
 
Játékot, ha lehet, inkább ne hozzanak, esetleg  alvásra az ágyba olyat, ami nem éles és kemény, tehát nem okozhat bajt. Az otthonról hozott játékoknak nem nagyon örülünk, mert sokszor a többi játék közé keverednek, nem találják meg a gyermekek, amikor mennek haza... (Ha mégis ragaszkodik hozzá reggel a gyermek, akkor egyet hozzon, amit nem féltenek  a szülők.)
 
Nagyon fontos, hogy a gyermek minden ruhaneműjébe , papucsába, cipőjébe ÍRJÁK BELE A NEVÉT, mivel a gyermek még egyedül nem ismeri fel a dolgait, s bizony többször össze is keverednek. Legalkalmasabb erre a textilfilc/fix/.
Köszönöm a megértést!
 
Viszontlátásra szeptember 3-án!

Tisztelt Szülök!

Kérjük önöket, hogy ezen a számon hívják az óvodát - 0911 758 718. (a vezetékes telefon nem müködik)

Materská škola Alberta Molnára Szenciho Senec - Szenci Molnár Albert Óvoda Szenc, Fándlyho 20, 903 01 Senec
Tel.: +421-2-4592 3510, +421-910 919 856, e-mail: ovoda@azet.sk

Ochrana osobných údajov